Despre psihologi, coach, popi si vrajitoare

301954c597ed94faea4e87119cef2a33

 

 

Enough is enough!

Oricine dintre noi are probleme sau, cum imi place mie sa spun, diverse open points. Hai sa pastram asta la nivel personal: raportat la fiecare totul capata valoare imensa. Nu poti pune pe aceeasi treapta o problema de business, de sanatate sau de amor.

Nimeni nu are dreptul de a dori ca celalalt sa experimenteze durerea lui. Nimeni nu este scutit de stress si fiecare are dreptul de a apela la diverse metode pentru a rezolva propria durere.

Unii aleg sa apeleze la psihologi. Nu, acei doctori nu iti baga idei in cap ci iti pun in fata o oglinda in care tu trebuie sa ai curaj sa te privesti. Daca in timpul zilei iti pui masca omului fericit ( aka makeup), seara va trebui sa iti faci singur operatie. Pe viu. Tu cu tine. S-ar putea sa functioneze: depinde cati bani ai: 150 lei x 1/saptamana. Cam scump pentru “ hai sa vorbim despre tine”. O oglinda este mai ieftina. Dar…te tine sa faci striptease tu cu tine? Ca daca nu….ia-ti bilet la psihiatrie.

Dom’Doctor , cu o fata super inteligenta, iti pune diagnostic si-ti da o reteta cu pilule care te fac cel mai fericit. Alt donator de comision pentru mine: inca doi “veseli” si imi fac planul de vanzari la medicamente de la furnizorul Y. Xanax : pilula cu cel mai bun marketing care te face happy. Da dependenta. Asa, si? Eu iau ca asa a zis Dom Doctor. La fel de zambitor te fac si drogurile. Traiasca industria farmaceutica si opiniile zambaretilor de pe bloguri.

Mai sunt unii care, chiar daca ar vrea nu au bani de psi ( -hologi & hiatri). Astia apeleaza la popi. Ar parea ca e mai accesibil si mai ieftin. Aiurea! Lumanari, tamaie, o icoana si-o donatie ajung cam tot acolo. Batman isi face plinul la Merzan si pleaca la salvarea sufletelor enoriaselor care au nevoie de ajutor pentru examenele de la facultate.

Cele mai solicitate raman vrajitoarele: o gaina zburatacita langa un lac cand e luna plina, 2 inele de haur fur-imprumutate-donate pentru o incantatie agramata si nenorocitul se intoarce la tine si te venereaza ca pe ultima zeita de pe pamant. Pe bune? Chiar ai nevoie de un pres pe care sa iti stergi stiletto? Ia-ti un covor persan lucrat manual la mama lui si vei simti garantat placere la a-l calca in picioare.

So, pentru rezolvarea open-point urilor din viata ta apeleaza la prieteni. Desi dusmanii sunt garantat mai sinceri. Insa, atata timp cat ei  nu au experimentat ce traiesti tu, sfatul lor o sa fie fix frectie la piciorul de lemn.

Prietene, pierzi timp pretios din viata jelindu-te de diverse. Daca chiar vrei sa faci ceva, pur si simplu fa. Nu poti produce rezultate si scuze in acelasi timp: decide-te ce si cum. Singurul care te poate ajuta esti tu si feelingul tau. Nu ma intreba de unde iti vin gandurile in cap sau de ce simti ceea ce simti. Ridica ochii spre cer, spune “Multumesc” si bizuie-te pe miracole. Exista!

 

P.S. Vand pietre cu care sa aruncati in mine. Coach ul pe business m-a invatat o noua tehnica de a scoate un profit din orice situatie. La trei pietre cumparate primesti gratis un panou personalizat “ loc de dat cu capul”. Pentru comenzi va stau  la dispozitie…..

 

 

Advertisements
Comments
3 Responses to “Despre psihologi, coach, popi si vrajitoare”
  1. Cristina Colea says:

    Esti incredibila, am râs cu lacrimi

  2. Anamaria Axan says:

    Eu as plati, sincera sa fiu, si la psi-whatever, si la popi, si pentru ceva de destindere si tot. Doar ca nu am timp! :))) am lesinat de ras la birou

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: