Ce cadou sa le aduca lor Mos Craciun ?

images.jpg

Cunosc oameni destepti pana la Dumnezeu, oameni atat de frumosi incat par pictati. Oameni care au invatat si s-au specializat pe bucatica lor de interes incat au atins aproape limita. Vazuti din afara, par perfecti. Femei si barbati, manati de dorinta depasirii propriei conditii.

Sunt avizi de adrenalina si isi fixeaza standarde din ce in ce mai inalte. Sunt deopotriva admirati si invidiati. O negociere cu ei este la limita sinuciderii profesionale. Doar ca sa le stranesti curiozitatea trebuie sa fii cel putin geniu. Sunt personaje temute, aproape intangibile. Perfecte pana in varful unghiilor.  Se invart in zona aceea in care aerul este rarefiat iar cuvintele sunt foarte , foarte bine alese.

Pe multi ii stiu si ii admir pentru tenacitate si pentru curaj. S-au transformat in balauri cu 7 capete, luptandu-se in acelasi timp cu dusmanii veniti din diverse colturi precum si cu ei. Se transformau in oameni doar atunci cand ii durea gatul de cate flacari aruncasera. Unii au ales sa depinda de  “Xanax”, altii doar  sa savureze o ciocolata.

Si totusi si-au asumat factura. Au facut pace cu viata si s-au adaptat hotararii luate.

Majoritatea au nevoie de acceptare si de validarea personalitatii lor.  Povestesc despre ei, lasandu-te sa citesti printre  randuri. Daca te incadrezi in rolul celui care ii asculta , raman aproape ,acceptand uneori sa ii si certi. Desi atunci trebuie sa o faci folosind cuvinte din vocabularul lor, vorbe cu care ei rezoneaza. Evident tonalitatea trebuie sa fie asortata cu mood-ul lor din acel moment.

Ce au in comun? Sunt pasari de noapte, cu ore putine de somn. Flexibilitatea fiind data de motivul pe care il gasesc.

Adora sa domine pozand in relaxare totala. Se simt dornici sa te motiveze pentru a-ti atinge potentialul pe care il vad in tine. Niciodata direct, niciodata de la nivelul gradinita.

Au ales calea clasica a elegantei in exprimare, practicand-o atat de mult incat s-a transformat in reflex.  Simtul umorului si sarcasmul fac parte din limbajul business, pe langa cele x limbi straine folosite.

Urasc dependenta, indiferent in ce forma se manifesta ea.  Sunt rationali pana la limita cruzimii.

Nu mint: au invatat sa manuiasca cuvintele in asa fel incat sa evite un raspuns clar. Ai toate indiciile sa cunosti raspunsul si le jignesti inteligenta intreband un lucru evident.

Nu au asteptari; te duc pe strada lor folosindu-se de punctele tale slabe si  te bat cu armele tale. In momentul in care ai capitulat nu mai prezinti interes.

Niciodata, dar niciodata nu este recomandat sa pui toate cartile pe masa cu ei. Pastreaza mereu o doza de mister si nesiguranta.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: