Just..lost

Lost-Woman

Ea statea, ca de obicei cu o cana de cafea in mana si astepta. Astepta sa treaca orele, minutele si secundele. De cand se stia, astepta mereu cate ceva : o intalnire, o minune, un om, o situatie.

Ai fi putut spune despre ea ca a invatat sa fie eleganta si stilata. Insa nu era adevarat. De cand se stia, era altfel decat toti ceilalti. S-a intrebat de multe ori ce cauta ea in viata ei. Nu isi gasea locul nicicum.

Toata viata cautase sentimentul de acasa. Putin utopic, putin irealist . Au fost momente cand , printr-o zbatere de aripi a simtit atingerea fericirii. Pentru ea, fericirea insemna sa simta; bucurie, siguranta, rasfat.  Ar fi putut sa numere pe degetele de la o mana momentele in care s-a simtit libera si fericita. Nu a dat niciodata atentie inceputurilor; neurmarind nimic nu stia nici macar ca construieste ceva. Nu urmarea nimic ; i-a lipsit mereu acea smecherie cu datul din gene si construit situatii pentru a atrage atentia. Era pur si simplu joaca. Stii, la sfarsitul zilei copiii uita cum s-au jucat; stiu doar ca a fost o zi frumoasa si uneori zambesc in somn amintindu-si.

Traia ca un future: fara ambitia unei zile noi, fara vanatul de viitor.

Avea o capacitate fantastica de a simti oamenii si ii trata ca pe cele mai scumpe bijuterii. Vorbea cu fiecare din ei diferit si avea grija sa nu raneasca cu cuvintele. Uneori era furioasa si ar fi vrut sa sparga si sa tipe si sa grabeasca . Atunci se ascundea in lupte cu ea. I se parea ca e vina ei ca ceilalti nu inteleg ce vrea ea. Intotdeauna le gasea scuze lor.

Nu o interesa ce cred ceilalti despre ea. Nu avea targhet sa ii impresioneze. II placeau in schimb provocarile. Da, pot spune ca avea o mandrie dusa la acel extrem in care nu exista nimic sa nu poata face. Inconstienta? Poate.

As spune ca atunci si-a construit ceea ce se numeste acum brand personal. Habar nu avea ce face.

A cunoscut enorm de multi oameni. Oameni puternici, oameni tari, oameni interesanti. Atunci a invatat sa fure. Mereu i-a fost rusine sa intrebe de teama de a nu fi respinsa: simtul ridicolului ar trebui sa aiba un buton care sa fie reglat pe nivelul corect. La ea s-a blocat la maxim si s-a tot chinuit sa il miste pana a renuntat si a gasit o modalitate de a-l insela. S-a jucat cu butonul pe care scria “ furt”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: